Accountmanager Alarmcentrale (regio Nederland)

Functieomschrijving

Accountmanager Alarmcentrale (regio Nederland)

Als Accountmanager Alarmcentrale is geen dag hetzelfde, van het ene moment adviseer jij onze diensten bij een bedrijventerrein en het andere moment ben je bij een grote villa om te bespreken wat onze diensten kunnen doen voor de veiligheid van onze klanten. De digitale diensten die onze meldkamer heeft zijn divers, dus voor bijna elk probleem is er een oplossing paraat. Heb jij zin om deze diverse uitdaging aan te gaan? Kijk dan snel verder!

Wie zijn wij?

STANLEY Security is een internationale, innovatieve en ambitieuze organisatie die zich richt op het adviseren, verkopen, installeren en onderhouden van technische beveiligingssystemen. We hebben een eigen Security Operations Center van waaruit we onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaken en monitoren. Met circa 260 medewerkers bieden wij vanuit 4 regiokantoren (Amsterdam, Zwolle, Helmond en Amersfoort) landelijk diverse diensten aan onze klanten. We zijn onderdeel van Stanley Black & Decker, één van de 500 grootste beursgenoteerde bedrijven in de VS.

Het onderdeel STANLEY Security Operations Center (SOC) in Amsterdam is het zenuwcentrum van onze dienstverlening. Hier bevindt zich onze alarmcentrale (PAC3), waar onze beveiligingsexperts en alarmoperators de aangesloten syste(e)m(en) beheren: van remote guarding met kapitalen tot storingsanalyse, serviceplanning en service op afstand. Vierentwintig uur per dag alert. Zij maken gebruik van cameratoezicht en als ze te maken krijgen met een calamiteit, dan verbinden zij de beeldenstroom direct met de meldkamer van de politie via Live View. Zo kijken agenten van dienst live mee en kunnen ze direct ingrijpen. Een waardevolle extra naast de zovele mogelijkheden die zij al bieden.

Wat verwachten wij van jou?

Als Accountmanager binnen onze Security Operations Center (meldkamer) ben jij verantwoordelijk voor het behalen van groei op het gebied van nieuwe-/bestaande remote guarding met kapitalen klanten, en andere samenhangende/relevante alarmcentralediensten. Deze diensten lopen zeer uit een van toegangscontrole tot slimme cloud-oplossingen in de beveiliging. Verder verwachten wij dat jij de volgende taken op je neemt;

 • Draag jij zorg voor het gehele verkoopproces t/m samenwerkingsovereenkomst.
 • Dit doe jij zorgvuldig via onze systemen en CRM.
 • Zodra de samenwerkingsovereenkomst er is, zorg jij voor een goede overdracht aan de juiste mensen.
 • Bezoekt relevante beurzen en evenementen, of deelt hieraan actief mee.
 • Informeert en enthousiasmeert eindgebruikers en installateurs voor de Stanley alarmcentrale diensten en vertaalt de behoefte van de klant in dienstverleningsoplossingen
 • Werkt zelfstandig offertes en brieven uit.
 • Brengt verslag uit naar de Senior Accountmanager.

Vereisten

Wat zijn jouw Kwaliteiten?

 • Je hebt een afgeronde commerciële HBO studie en/of minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen een soortgelijke functie binnen de beveiligingsbranche.
 • Je bent klantgericht, transparant, flexibel en hebt zowel commercieel als operationeel inzicht. Daarnaast ben je organisatiesensitief, een waardige gesprekspartner op klantniveau en maak je waar wat je belooft.
 • Je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend en bent communicatief vaardig.
 • Je bent in bezit van het Rijbewijs B.

WAT BIEDEN WIJ?

Een fulltime functie in een hecht en collegiaal verkoopteam dat aangestuurd wordt door de Senior Accountmanager. Naast je marktconforme basissalaris van 3300 t/m 3750 bruto per maand (afhankelijk van ervaring en opleiding) bieden wij je een ruime bonusregeling als je de vooraf opgestelde maandelijkse basistargets behaald. Uiteraard zijn er dan ook nog onze secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een nette pensioenregeling, korting op onze gereedschappen etc. Verder krijg je een leaseauto die je met bijtelling ook privé kunt gebruiken, een Laptop en een telefoon.

EN NU?

Jij wilt deel uitmaken van onze groeiende organisatie: stuur dan jouw CV met korte (!) motivatie waarom jij degene bent die onze mooie producten succesvol kan verkopen.

Als wij net zo enthousiast zijn als jij, dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek.

Als dit gesprek van beide kanten bevalt volgt een tweede gesprek.

Tijd voor actie: wij doen een referentiecheck en vervolgens een aanbod en jij vraagt een

Verklaring Van Betrouwbaarheid (VVB) aan.

Nog meer actie: jij tekent het contract en start met een nieuw avontuur!We beschikken over voldoende kanalen om de juiste kandidaten te vinden, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt dan ook niet op prijs gesteld.