Centralist Meldkamer (regio Amsterdam)

Functieomschrijving

Centralist op onze meldkamer? Echt iets voor jou! (m/v)


Ons Security Operations Centre (SOC) is het kloppende hart van onze organisatie. Als centralist draag je zorg voor binnenkomende alarm-meldingen en telefoongesprekken. Ben je geïnteresseerd om te komen werken in een gedreven team met andere operators en supervisors, heb je al enige werkervaring opgedaan én de juiste diplomas op zak (of bereid deze te halen), dan is dit wellicht de baan voor jou!

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Naast het zorgdragen voor binnenkomende alarmmeldingen en telefoongesprekken, handel je op een professioneel mogelijke wijze vragen van opdrachtgevers af. Dit doe je volgens de daarvoor gegeven instructies en prioriteiten. De volgende werkzaamheden behoren ook tot jouw takenpakket:

 • Je houdt toezicht op camerabeelden en draagt zorg voor de remote guarding van grote complexe bedrijven.
 • Je onderhoudt contacten met Technicians bij het testen van alarmsystemen en noteert de benodigde gegevens.
 • Je zoekt contact met opdrachtgevers bij afwijkende procedures en calamiteiten.
 • Je levert een optimale bijdrage aan de realisatie van de primaire taakstellingen van het SOC in termen van kwaliteit- en continuïteit van de dienstverlening.
 • Je dient op dusdanige wijze met de systemen te kunnen werken dat er geen overbodige vertragingen ontstaan ten aanzien van de afhandeling van de meldingen.
 • Je rapporteert aan de toegewezen supervisor / Manager Operations schriftelijk, danwel mondeling met betrekking tot afwijkende situaties, problemen, bijzondere voorvallen of eventuele storingen van het systeem.

Beschik je daarnaast over de competenties als flexibiliteit, stressbestendigheid, teamplayer, communicatie vaardig, klant- en servicegericht, accuraat en besluitvaardig? Aarzel dan niet, en neem contact met ons op!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van het diploma Beveiliger 2 / Basisopleiding Centralist Alarmcentrale (BoCA). Of je bent bereid de opleiding hiervoor te volgen.
 • Je bent daarnaast stressbestendig, en klant- en servicegericht. De klant staat bij jou altijd op nummer 1!
 • Je hebt inmiddels ongeveer 2 jaar werkervaring opgedaan als centralist, of je hebt een enorme drive en motivatie om deze functie eigen te maken.
 • Je bent in staat te werken met geautomatiseerde systemen.
 • Je komt uit regio Amsterdam.
 • Je beheerst het Nederlands goed en bent communicatief vaardig.

Wat bieden wij?

Wij gaan uit van de kracht en kennis van onze medewerkers. Je krijgt bij ons volop de ruimte zelfstandig te werken en beslissingen te nemen ten behoeve van de klant. We investeren in jou persoonlijke- en vaktechnische ontwikkeling en bieden je de ruimte om te groeien. Vanzelfsprekend zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend conform de CAO SVPB.

Je bent flexibel en houdt van de vrijheid om ook zo nu en dan onregelmatige diensten te werken. Uiteraard ontvang je hiervoor een onregelmatigheidstoeslag (ORT).

Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden, en leuke extra voordelen zoals korting op fitness en zorgverzekering. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om met korting producten zoals Stanley, Black & Decker, Bostitch, FACOM en DEWALT te kopen.

En nu?

 • Jij wilt deel uitmaken van onze organisatie: stuur dan jouw CV met korte (!) motivatie via de website naar ons toe.
 • Als wij net zo enthousiast zijn als jij, dan nodigen we je uit voor een kop koffie en kennismaking.
 • Als dit gesprek van beide kanten bevalt volgt eventueel een tweede gesprek met een directe collega.
 • Tijd voor actie: wij doen een referentiecheck en vervolgens een aanbod en wij vragen een legitimatiebewijs voor jou aan bij de korpschef van de politie. Dit zijn wij verplicht conform screening Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Wpbr).
 • Nog meer actie: jij tekent het contract en start met een nieuw avontuur!

Wie zijn wij?

STANLEY Security is een internationale, innovatieve en ambitieuze organisatie die zich richt op het adviseren, verkopen, installeren en onderhouden van technische beveiligingssystemen. We hebben een eigen Security Operations Centre van waaruit we onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaken en monitoren. Met circa 260 medewerkers bieden wij vanuit 4 regiokantoren (Amsterdam, Zwolle, Helmond en Amersfoort) landelijk diverse diensten aan onze klanten. We zijn onderdeel van Stanley Black & Decker, één van de 500 grootste beursgenoteerde bedrijven in de VS.

We beschikken over voldoende kanalen om de juiste kandidaten te vinden, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt dan ook niet op prijs gesteld.