Junior Sales Adviseur (Regio Nederland)

Functieomschrijving

JUNIOR SALESADVISEUR IN DE BEVEILIGING? ECHT IETS VOOR JOU!

STANLEY Security is in ontwikkeling en daarom hebben we ruimte voor een Salesadviseur die dagelijks voor ons op pad gaat (fulltime, minimaal mbo+ werk- en denkniveau). Ben je proactief, bezit je een no-nonsense mentaliteit en lijkt het je een uitdaging om nieuwe klanten in de Retail en regionale markt te werven? Dan is dit de baan voor jou!

Als Salesadviseur bij STANLEY Security word je ons visitekaartje en salestopper voor het noord- en oostelijke deel van Nederland. Je bent een echte hunter in hart en nieren, en je wilt je graag verder ontwikkelen in de beveiligingsbranche. Deze functie is voor 80% gericht op het binnenhalen van nieuwe klanten (new business), en 20% behouden van geclassificeerde klanten. De klanten zijn ingedeeld in classificaties conform de accountverdelingsstructuur. In deze rol zal je rechtstreeks rapporteren aan de Sales Manager Retail.

Wij zoeken iemand die in midden-Nederland woonachtig is.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

 • Je kent de weg in jouw regio en spreekt de taal van Retail en regionale klanten.
 • De focus ligt op het bezoeken van geselecteerde prospects (ingedeeld in 3 categorieën) en toegewezen klanten.
 • Daarnaast verwerk je de bezoekverslagen in ons systeem, en verwerk je de opdrachten administratief. Het up-to-date houden van ons klantinformatiesysteem, en het doorboeken van opdrachten in de daarvoor bestemde systemen hoort hier uiteraard ook bij.
 • Je levert wanneer nodig offerteteksten en tekeningen aan.
 • Tevens draag je zorg voor een correcte overdracht.
 • Je biedt ondersteuning aan de accountmanagers binnen het Retail Sales team, en bezoekt beurzen in overleg met de Sales Manager Retail.

Vereisten

Wat zijn jouw kwaliteiten?

 • Je hebt een commerciële mbo-opleiding afgerond en/of beschikt over hbo- werk- of denkniveau.
 • Je bent klantgericht, transparant, je beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, stapt makkelijk op mensen af en maakt graag waar wat je belooft.
 • Je beheerst het Nederlands uitstekend én bent communicatief vaardig.
 • Je bent in bezit van het Rijbewijs B.

WAT BIEDEN WIJ?

Een fulltime functie in een hecht en collegiaal verkoopteam dat aangestuurd wordt door de Sales Manager Retail. Naast je marktconforme basissalaris bieden wij je een bonusregeling als je de vooraf opgestelde maandelijkse basistargets behaald. Uiteraard zijn er dan ook nog onze secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een nette pensioenregeling, korting op onze gereedschappen etc. Verder krijg je een leaseauto die je met bijtelling ook privé kunt gebruiken, een laptop en een telefoon.

EN NU?

 

 • Jij wilt deel uitmaken van onze groeiende organisatie: stuur dan jouw cv met korte motivatie waarom jij degene bent die onze mooie producten succesvol kan verkopen.
 • Als wij net zo enthousiast zijn als jij, dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek.
 • Als dit gesprek van beide kanten bevalt volgt een tweede gesprek met jouw toekomstig leidinggevende en HR.
 • Tijd voor actie: wij doen een referentiecheck en vervolgens een aanbod en wij vragen een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) aan.
 • Nog meer actie: jij tekent het contract en een nieuw avontuur!

Heb je nog meer inhoudelijke vragen over deze mooie functie, dan kan je contact opnemen met Bernd Blommendaal (Sales Manager Retail), via mailadres bernd.blommendaal@sbdinc.com.

WIE ZIJN WIJ?

STANLEY Security is een internationale, innovatieve en ambitieuze organisatie die zich richt op het adviseren, verkopen, installeren en onderhouden van technische beveiligingssystemen. We hebben een eigen Security Operations Centre van waaruit we onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaken en monitoren. Met circa 260 medewerkers bieden wij vanuit 4 regiokantoren (Amsterdam, Zwolle, Helmond en Amersfoort) landelijk diverse diensten aan onze klanten. We zijn onderdeel van Stanley Black & Decker, één van de 500 grootste beursgenoteerde bedrijven in de VS.

We beschikken over voldoende kanalen om de juiste kandidaten te vinden, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt dan ook niet op prijs gesteld.