Junior Service Monteur (Regio heel Nederland)

Functieomschrijving

Junior servicemonteur

STANLEY Security is in ontwikkeling en groeiende en daarom hebben we ruimte voor een Junior Service Monteur die onze rots in de branding wil worden. Ben je geïnteresseerd in techniek of IT en/of heb je een andere achtergrond maar ben je gemotiveerd om het vak van monteur tot in de puntjes te leren onder intensieve begeleiding van een senior monteur? Dan is dit de baan voor jou!


Wat verwachten wij van jou!

Als Junior Service Monteur bij STANLEY Security word je ons visitekaartje die langs gaat bij MKB-ers en particulieren in de regio Zuid (woonplaats in of rondom Eindhoven/Weert/Roermond/Venlo) en Midden (woonplaats in of rondom Utrecht/Ede/Tiel):

 • Je kent de weg in jouw regio en spreekt de taal van lokale ondernemers en particulieren.
 • Je vindt het leuk om bij onze klanten de beveiligingssystemen te installeren, activeren en onderhouden.
 • Je hebt een enthousiaste uitstraling, bent leergierig en voelt je verantwoordelijk voor het leveren van een uitstekende service aan onze klanten.
 • Je werkt graag zelfstandig, maar bent binnen het team ook een collega waar we op kunnen bouwen.
 • Je bent flexibel en houdt van de vrijheid om ook zo nu en dan onregelmatige diensten te werken.

Jouw agenda wordt gevuld met service en/of onderhoudsafspraken die ons service team in Amersfoort voor je inplant.

Vereisten

Wat zijn jouw kwaliteiten?

 • Je hebt vooral zin om je mouwen op te stropen en lekker bezig te zijn. Indien je momenteel bezig bent met een MBO opleiding of deze hebt afgerond is dat prettig, maar niet noodzakelijk.
 • Je hebt technisch inzicht, bent klantgericht en beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je beheerst het Nederlands goed en bent communicatief vaardig.
 • Je bent in bezit van het Rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie met veel vrijheden in een hecht en collegiaal team; we komen in ieder geval een paar keer per kwartaal samen tijdens een uitje of werkoverleg. Naast je marktconforme start salaris van rond de 2000 euro (met groeimogelijkheden) krijg je provisie over door jou extra verkochte accessoires tijdens jouw werkzaamheden bij onze klanten. Tevens bieden wij je goede en solide secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onkostenvergoeding, vergoeding voor overwerk/reistijd, pensioenvoorziening, sportabonnement etc. Verder krijg je een bedrijfsauto van de zaak die privé gebruikt mag worden en de benodigde IT middelen (laptop en telefoon) om jouw werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Wij verzorgen daarnaast de mogelijkheid om een opleiding tot MBV (Monteur Beveiligingssystemen) en/of TBV (Technicus Beveiligingssystemen) te volgen.

En nu?

 • Jij wilt deel uitmaken van onze groeiende organisatie: stuur dan jouw CV met korte (!) motivatie naar ons toe. Dit kan naar Bob Jansen (Recruiter), mailadres bob.jansen@sbdinc.com.
 • Als wij net zo enthousiast zijn als jij, dan nodigen we je uit voor een kop koffie en kennismaking.
 • Als dit gesprek van beide kanten bevalt volgt eventueel een tweede gesprek met een directe collega.
 • Tijd voor actie: wij doen een referentiecheck en vervolgens een aanbod en jij vraagt een Verklaring Van Betrouwbaarheid (VVB) aan.
 • Nog meer actie: jij tekent het contract en start met een nieuw avontuur!


Wie zijn wij?

STANLEY Security is een internationale, innovatieve en ambitieuze organisatie die zich richt op het adviseren, verkopen, installeren en onderhouden van technische beveiligingssystemen. We hebben een eigen Security Operations Centre van waaruit we onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaken en monitoren. Met circa 260 medewerkers bieden wij vanuit 4 regiokantoren (Amsterdam, Zwolle, Helmond en Amersfoort) landelijk diverse diensten aan onze klanten. We zijn onderdeel van Stanley Black & Decker, één van de 500 grootste beursgenoteerde bedrijven in de VS.

We beschikken over voldoende kanalen om de juiste kandidaten te vinden, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt dan ook niet op prijs gesteld.