Marketing Medewerker (Regio Amersfoort)

Functieomschrijving

Marketing Medewerker

Jij wil graag wat anders, wat meer dan anders. Jij wil graag jouw creativiteit kwijt en laten zien wat jij kan betekenen voor sales, arbeidsmarktcommunicatie en meer. Jij bent klaar om te laten zien wat jij waard bent in het meedenken en uitvoeren van ons marketingplan. Draai jij je hand niet om, om aanpassingen te maken op de website, teksten te schrijven die ons onderscheiden van andere in de markt en vind je het leuk om ook nog eens een leuke brochure of banner te maken. Dan is die anders: WIJ. Wij van Stanley Security Nederland BV zoeken nog zo’n persoon in onze snelgroeiende organisatie. Een persoon die het leuk vindt om onze informele sfeer te proeven, onze betrokkenheid en onze enthousiaste medewerkers te ervaren.

Wij zijn Stanley Security Nederland

Een internationale, innovatieve en ambitieuze organisatie die zich richt op het adviseren, verkopen, installeren en onderhouden van technische beveiligingssystemen. We hebben een eigen Security Operations Center van waaruit we onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaken en monitoren. Met circa 260 medewerkers bieden wij vanuit 4 regiokantoren (Amsterdam, Zwolle, Helmond en Amersfoort) landelijk diverse diensten aan onze klanten. We zijn onderdeel van Stanley Black & Decker, één van de 500 grootste beursgenoteerde bedrijven in de VS.


Wat verwachten wij van een Marketing Medewerker nog meer?

Als Marketing Medewerker heb jij de verantwoordelijkheid over de dagelijkse marketingactiviteiten voor alle Nederlandse entiteiten, met als doel het merk Stanley Security online en offline te vergroten. Je kan content verwachten zoals; banners, brochures, flyers, social media updates en meer.

Maar ook:

  • Samenwerken met andere afdelingen voor e-books, white papers en klantcases.
  • Alle uitgezette acties hou jij in de gaten en hou jij de resultaten bij.
  • Dat jij secuur kan werken en op den duur ook meedenkt in de business.


Vereisten

Wat breng jij mee?

  • Minimaal een afgeronde opleiding Marketing & Communicatie en een paar jaar ervaring
  • Ervaring en/of kennis met grafische programma’s zoals PhotoShop en InDesign
  • Ervaring en/of kennis met het beheren van social media kanalen
  • Grote affiniteit met online marketing en content

WAT BIEDEN WIJ?

Een fulltime functie in een hecht en collegiaal marketing-team dat aangestuurd wordt door de Marketing manager. Verder kan je een marktconform basissalaris van ongeveer 2200 bruto per maand verwachten. Uiteraard zijn er dan ook nog onze secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een nette pensioenregeling, korting op onze gereedschappen en meer! Verder krijg je een Laptop en een smart phone van ons om je werk flexibel in te vullen.We beschikken over voldoende kanalen om de juiste kandidaten te vinden, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt dan ook niet op prijs gesteld.