Servicemonteur Beveiligingstechniek - Installatietechniek (regio Haarlem/Amsterdam)

Functieomschrijving

Als Servicemonteur Beveiligingstechniek heb jij graag alle vrijheid en verantwoordelijkheid. Of het nu gaat om een ingewikkelde storing aan een beveiligingssysteem, toegangssysteem of het preventief onderhouden van een inbraak- of camerasysteem, je draait er je hand niet voor om. Jij: een vaste baan als servicetechnicus beveiligingstechniek met veel afwisseling en klantcontact. Wij; tevreden klanten en perfect gerealiseerde beveiligingsinstallaties.


Wij zijn Stanley Security, Safe thinking, Work Safe, Home Safe!

Werken bij Stanley security is samen voor Safe gaan. Bij ons hebben we aandacht voor onze medewerkers. Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving waar respect en waardering centraal staan; dat is waar we voor staan. Plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé; dat is ons doel. Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt in de beveiligingstechniek.


STANLEY Security is een internationale, innovatieve en ambitieuze organisatie die zich richt op het adviseren, verkopen, installeren en onderhouden van technische beveiligingssystemen. We hebben een eigen Security Operations Centre van waaruit we onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaken en monitoren. Met circa 260 medewerkers bieden wij vanuit 4 regiokantoren (Amsterdam, Zwolle, Helmond en Amersfoort) landelijk diverse diensten aan onze klanten. We zijn onderdeel van Stanley Black & Decker, één van de 500 grootste beursgenoteerde bedrijven in de VS.


Wat verwachten wij van een Servicemonteur Beveiligingstechniek?

Als Servicemonteur Beveiligingstechniek ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van specialistische onderhouds- en servicewerkzaamheden aan beveiligingsinstallaties bij onze klanten. Hierbij kun je denken aan inbraakbeveiligingssystemen en camera- en toegangscontrole. Naast het oplossen van storingen ben je ook verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van de installaties. Met jouw dienstverlenende instelling zorg je samen met het team voor een maximale klanttevredenheid. Uiteraard beschik je over een goed uitgeruste en representatieve servicebus of auto en werk je met een duidelijk takenoverzicht.

Vereisten

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Als eerste dat je klant- en oplossingsgericht bent; jij bent immers het visitekaartje van Stanley Security! Vrijheid en zelfstandigheid zijn voor jou net zo belangrijk als een tevreden klant. De collega die wij zoeken is communicatief, creatief en flexibel. Uiteraard ben je zelfstandig en kun je goed samenwerken.

 • Een technische mbo-opleiding in de richting van elektrotechniek (Monteur Beveiligingssystemen MBV of Technicus beveiligingssystemen TBV is een pré, geen must);
 • Bereidheid tot het volgen van de opleiding MBV Monteur Beveiligingssystemen of TBV Technicus Beveiligingssystemen als deze opleiding ontbreekt;
 • In het bezit van VCA VOL of bereidheid deze te halen;
 • affiniteit met Elektrotechniek en/of Beveiligingstechniek;
 • kennis van IT en IP-systemen (pré);
 • je bent bereid om storingsdiensten te draaien (eens in de zes weken);
 • woonachtig in de regio Zuid-Nederland.

Wat bieden wij?

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.

Hierbij kun je denken aan:

 • Salarisindicatie: € 2500 t/m 3300, afhankelijk van ervaring en opleiding.
 • 8% vakantiegeld.
 • 25 vakantiedagen.
 • 13 adv-dagen.
 • pensioenregeling met 55% werkgeversbijdrage.
 • servicebus of auto van de zaak.
 • Netto onkostenvergoeding, voor dat broodje bij het benzinestation.
 • collectieve ziektekostenverzekering.
 • sportschool regeling.
 • Fikse korting op gereedschap voor prive gebruik (Black & Decker, DeWalt, Stanley en meer).

En nu?

 • Jij wilt deel uitmaken van onze groeiende organisatie: stuur dan jouw CV met korte (!) motivatie naar ons toe.
 • Als wij net zo enthousiast zijn als jij, dan nodigen we je uit voor een kop koffie en kennismaking.
 • Als dit gesprek van beide kanten bevalt volgt eventueel een tweede gesprek met een directe collega.
 • Tijd voor actie: wij doen een referentiecheck en vervolgens een aanbod en jij vraagt een Verklaring Van Betrouwbaarheid (VVB) aan.

Nog meer actie: jij tekent het contract en start met een nieuw avontuur!Voor functie-inhoudelijke informatie en voor solliciteren kun je contact opnemen met Bob Jansen, recruiter, via 06-46147262. Bob zal je graag uitleggen wat de functie inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Stanley Security. Je kunt ook direct reageren via reageer knop rechts.
Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.